Spa pedicure behandelingen

Je voeten in optimale conditie

Je voeten hebben soms veel te verduren. Een Spa pedicure is speciaal voor mensen met een droge huid en/of kloofjes, vermoeide voeten. Als je zwanger bent en ook heerlijk op het eind van een zwangerschap, als je er niet meer bij kunt en vermoeide voeten hebt. Dat is echt genieten. Of verwen je voeten zomaar een keer. Met een regelmatige Spa Pedicure zorg je dat je voeten in optimale conditie blijven.

Spa pedicure “Releaf™ Platinum”

Een nieuwe en luxe behandeling voor wie zijn voeten écht liefheeft: de RELEAF™ van Famous Names is de ultieme cosmetische pedicure. Welbewust, Effectief, Efficiënt & Luxe. Wie zei dat je het niet allemaal in één kunt hebben? Releaf is anders dan andere behandelingen, dit vanwege de ingrediënten die in de producten zitten.

Super zachte voeten

De makers van de RELEAF™ producten wilden een behandeling die geweldig voor je voeten & aardig voor het milieu is maken. En precies dat is wat ze hebben bereikt door zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten van duurzame bronnen te benutten voor zowel product als verpakking. Ook zijn alle producten in deze behandeling veganistisch! Met alle ingrediënten voor super zachte voeten. Compleet met heerlijk voetbad en meer, alle producten worden masserend aangebracht. Pedicure/Wellness behandelingen zijn incl. thee/koffie met wat erbij. 

€ 62,50                                                                    

Deze Spa Pedicure is ook zeer geschikt om cadeau te geven.

Waaruit bestaat een complete (Medisch) pedicure

Wij geven combi pedicure behandelingen dus geen losse pedicure of deelbehandelingen. Voetverzorging is belangrijk. We vergeten wel eens dat onze voeten ons overal naar toe brengen. Ze dragen notabene ons hele lichaam. Doordat ze meestal in schoenen zitten worden ze nog wel eens vergeten. Regelmatig een goede voetverzorging houd je voeten soepel en in goede conditie. Wist je dat, wanneer je zere voeten hebt, je vaak ongemerkt je houding verandert, waardoor er rug- en /of nekklachten kunnen ontstaan? Preventief de voeten laten verzorgen door een professionele ProVoet pedicure is dus voor niemand een overbodige luxe! 

Complete (Medisch) pedicure behandeling

  • Desinfecteren van de huid en nagels
  • Eelt en likdoorns verwijderen
  • Nagels knippen en glad afwerken 
  • Reinigen van de nagelomgeving
  • Indien nodig dikke nagels dunner maken 
  • De behandeling wordt afgesloten met een 
  • hydraterende crème 
  • Voorlichting en adviezen indien nodig  

Bij meerwerk of achterstallig geldt er een toeslag. Een pedicure is altijd in combinatie met Wellness en/of Gelpolish, of met een nagelreparatie.     

Spa Yazmin de luxe

Een complete pedicure behandeling met een scrubmassage, warme kompressen en een voet- en onderbeenmassage.

€ 72,50

Spa Pedicure Relax

Een complete pedicure behandeling met een scrubmassage, warme kompressen, een voetpakking/masker voor heerlijk zachte voeten.  

€ 62,50