Over mij en Yazmin

Sfeervolle, modern ingerichte praktijk

Yazmin Huid- en Voetverzorging is een sfeervolle, modern ingerichte praktijk. Deze is gelegen in de mooie wijk Helmerhoek waar ik met mijn man en 2 hondjes (Westies) woon. De praktijkruimte is op de begane grond naast het woonhuis met eigen ingang, toilet en wachtruimte, deze is dan ook toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Je kunt hier gratis parkeren. Er is airco aanwezig, dus ook met warm weer is het hier goed vertoeven.

Gediplomeerd Medisch pedicure

Als gediplomeerd Medisch pedicure heb ik de laatste 10 jaar veel met risicovoeten gewerkt. Ook ben ik gediplomeerd Voetreflexoloog, Schoonheidsspecialiste en Manicure. Omdat er zoveel vraag naar was maar het steeds drukker werd, was er nog weinig tijd over voor de Wellness behandelingen die ik ook met heel veel plezier doe. Een Wellness behandeling zoals ik het zelf ook zou willen met na afloop een heerlijk relaxed gevoel. Ik besloot op een gegeven moment om een beetje het roer om te gooien en richt me nu meer op de Combi- en Wellness behandelingen. Het geeft zo veel voldoening als mensen vanuit hun drukke leven hier een stukje ontspanning vinden en genieten. Dus ik zeg tot Wellness.

Yazmin

Er wordt vaak gevraagd waar de naam Yazmin vandaan komt. Yazmin spreek je uit als (Djezmin) op de Engelse manier. De praktijk is genoemd naar de Arabische Jasmijn, een prachtig witte bloem. Yasmin is ook een oud Perzische naam wat staat voor schoonheid. Ook in China komt deze naam vaak voor. Dit samen en onze voorliefde voor vakanties naar Arabische en Oosterse landen heeft ons tot deze naam besloten. De Jasmijn kom je dan ook overal tegen in de praktijk.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op. 

Graag tot ziens bij Yazmin Huid- en Voetverzorging!